קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מטבחיםאירופה
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

יוגורט יווני פאדג'פופס

יוגורט יווני פאדג'פופס
פופ יוגורט פאדג'יווני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 55 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 222 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ואספו אחוז חלב, אחוז יוגורט יווני, סוכר ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בריא יוגורט פאדג'פופס, הכינו פופס יוגורט יווני משלכם, ו ברי טוב יוגורט יווני אבא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את השוקולד צ ' יפס לקערת ערבוב זכוכית בינונית. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
שלב את החלב, אבקת הקקאו, הסוכר, הווניל ו 1/4 כפית מלח בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מקציפים כל הזמן עד שהקקאו נמס והתערובת מגיעה לרתיחה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסירים מהאש ויוצקים את תערובת החלב על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
בואו לעמוד במשך 5 דקות, ואז לטאטא בעדינות עד שכל השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מקציפים פנימה את היוגורט עד לקבלת תערובת חלקה ומעורבבת, ואז מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מחלקים את התערובת באופן שווה בין שמונה תבניות ארטיק (בערך 1/3 כוס לכל פופ) ומקפיאים עד למוצק, לפחות 5 שעות. (הם ימשיכו עד חודש.) רגע לפני ההגשה, הפעל בקצרה את התבניות מתחת למים חמים כדי לשחרר את הקופצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
תבניות ארטיקתבניות ארטיק