יום הולדת שמח ג'וליה צ' יילד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל יום הולדת שמח ג'וליה צ' יילד. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 13 מעריצים. אם יש לך סוכר, חמאה, קמח-למדוד לאחר ניפוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום הולדת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: ביף בורגיניון, יום ההולדת שלי עם ג'וליה צ' יילד, Julia Child ' s Coq au Vin, ו עוף ביין וג'וליה צ' יילד 100.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (180 C). קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל.מערבבים את הקמח מנופה ומלח יחד בקערה קטנה; להפריש.ממיסים את החמאה בסיר המוגדר על אש בינונית-נמוכה. כאשר נמס, להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד קצוץ, ערבוב לעתים קרובות עד שהוא נמס.
מוסיפים רק 1 כוס הסוכר לתערובת ומערבבים במשך כחצי דקה.
הסר מחבת מחום ויוצקים לקערת ערבוב. מערבבים בוניל.
לטאטא את הסוכר 1 כוס הנותרים ואת הביצים בקערה שנייה.
להקציף רק עד בשילוב-לא יותר מדי-לנצח. בהדרגה לשפוך רק חצי מתערובת הסוכר / ביצה לתוך תערובת השוקולד, ערבוב בעדינות, כך ביצים לא להגדיר מחום של תערובת השוקולד.באמצעות מערבל יד, לנצח את תערובת הסוכר / ביצה הנותרים על מהירות גבוהה עד שהוא הופך חיוור ועבה (זה צריך להכפיל נפח).בזהירות לקפל את תערובת ביצה מוקצפת לתוך תערובת השוקולד. מקפלים את החומרים יבשים.לגרד את הבלילה למחבת 9 אינץ ' מרובע ואופים על מתלה מרכז במשך 25 עד 28 דקות. שלי בדרך כלל נעשות תוך 28 דקות.
תן בראוניז להתקרר לחלוטין, ואז להרים מהמחבת לחתוך.