קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

יוקרי שיסו מלח יאקי אוניגירי

יוקרי שיסו מלח יאקי אוניגירי
עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: יאקי אודון, יאקי אודון, ו יאקי אודון.

הוראות

1
מערבבים בעדינות את האורז ואת יוקארי שיסו בקערה. טופס לonigiri.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים גריל עד בינוני. גריל onigiri במשך כ 8 דקות, פונה פעמיים. גריל את הקצוות של משולש onigiri, מדי, על 20 שניות לכל קצה. לאוניגירי יהיה קרום פריך ומקורמל כשהם יסיימו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מגישים באופן מיידי.
4
Reprinted with permission from The Japanese Grill: From Classic Yakitori to Steak, Seafood, And Wegetes by Tadashi Ono & Harris Salat. זכויות יוצרים © 2011 by Tadashi Ono and Harris Salat; food photographs copyright © 2011 by Todd Coleman. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ירוקירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הוסף הערות ההערות שלי
6
ערוך את ההערות שלי
7
בוצע