יער שחור עוגת שכבות דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל יער שחור עוגת שכבות דובדבן. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 596 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קמח לעוגות, תמצית ונילן, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת דובדבן יער שחור, עוגת דובדבן יער שחור, ו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור (מתכונים דומים).
הוראות
עוגת השוקולד: חמאה וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בתנור מחממים עד 177°. לנפות יחד קקאו וקמח לקערה; להפריש.
באמצעות מיקסר חשמלי, לטאטא יחד ביצים וסוכר. הגדר קערה על סיר עם אינץ ' של מים בקושי רותחים לטאטא כל הזמן עד ביצים חמות לגעת, על 2 דקות. החזירו את הקערה למיקסר והכו במהירות בינונית-גבוהה עד שהביצים פי ארבע בנפח, כ -12 דקות.
מקציפים וניל ומלח לתערובת ביצים במהירות בינונית. לנפות שליש תערובת קקאו שמורה על גבי; לקפל עד רק incorporated. חזור פעמיים נוספות עם תערובת קקאו נותרת. מקפלים חמאה מומסת בשני חלקים. אל תגזים.
בעדינות לגרד את הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, על 20 דקות.
תן שכבות להתקרר מחבתות במשך 10 דקות; להפוך על מדפים להתקרר לחלוטין.
מילוי דובדבנים מתוק: להזמין 1/4 כוס מיץ דובדבנים מ דובדבנים, הצבת 2 כפות. לתוך כל אחד 2 כוסות קטנות.
מניחים דובדבנים הנותרים ומיץ בסיר קטן; מערבבים 7 כפות. סוכר, קורנפלור ומלח. מביאים לרתיחה, ערבוב; ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב, עד התערובת עבה, על 3 דקות.
מערבבים הנותרים 2 כפות. סוכר לתוך 1 חלק של מיץ דובדבן שמור ולהניח בצד.
מערבבים שוקולד ו 1/4 כוס שמנת כבדה בקערה קטנה. מיקרוגל בעוצמה בינונית במשך 2 דקות. מערבבים עד חלקה.
העברת תערובת לקערת מתכת גדולה ולהקציף הנותרים 1 כוס קרם שמורות 2 כפות. מיץ דובדבנים. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטוריה לגאנש דובדבן מצונן. הכה עם מיקסר חשמלי עד רך ועבה מספיק כדי להפיץ.
ציפוי קצפת: בקערה גדולה, צוננת, מתכת, beat שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי עד נוקשה.
הרכבת העוגה: באמצעות סכין משונן, לפצל כל שכבת עוגה לשניים כדי להפוך 4 שכבות.
מורחים חצי מילוי דובדבן מתוק על גבי; מכסים בשכבת עוגה שנייה.
טפטוף חצי מתערובת מיץ דובדבנים שמורה על גבי ולאחר מכן לכסות עם חצי של גנאש דובדבן. חזור על שכבות עם עוגה, מילוי דובדבנים, עוגה, מיץ דובדבנים ו ganache.