קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ירך חזיר מצופה בעשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי

ירך חזיר מצופה בעשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טבלן בשר חזיר מצופה עשב עם ריבס מתובל וסלרי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 231 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם זנגביל, חומץ, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו ריבס מתובל וסלרי, ירך חזיר מצופה בעשב, ו ירך חזיר מצופת עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריבס מתובל וסלרי
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2
מערבבים בצל, צימוקים, זנגביל, גרידה, מרק עוף, חומץ, חמאה וסוכרים בסיר; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להוסיף ריבס וסלרי; לכסות; להפחית את החום. מבשלים בעדינות עד ריבס הוא רך אבל לא מתפרק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
הסר ריבס מנוזל, ולהניח בצד. המשך להרתיח נוזל עד זה מעובה מופחת סלרי רך, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
5
מעבירים לקערה, ומחזירים ריבס מבושל לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בואו מגניב, ולהירגע עד הצורך. הירקות מטוגנים עשויים להתבצע קדימה ויימשך כמה ימים בקירור במיכל אטום.בשר חזיר מצופה בעשב
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מניחים את ירך החזיר על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
9
שלב את שאר החומרים במרגמה ועלי ותהליך עד רסק עבה מושגת. לעסות את התערובת על ירך החזיר, המכסה את כל הבשר והשומן.צולים את החזיר במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 400 מעלות F ולצלות במשך כ 40 דקות יותר. בדוק עבור doneness באמצעות מדחום קריאה מיידית. כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 145 מעלות F, להסיר את הצלי מהתנור. אפשר לו לשבת במשך כ -20 דקות. הטמפרטורה צריכה לעלות על 155 מעלות F. לגלף את הצלי ולשרת עם ירקות מטוגנים בצד.לחלופין, זה גם מצוין מוגש בטמפרטורת החדר, אל פרסקו!
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירך חזירירך חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה