ירכי עוף פריכות עם זיתים ואוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף פריך עם זיתים אוכמניות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, שמן צמחי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם כרובית ועגבניות עם אוכמניות וזיתים שחורים עם סלט פטרוזיליה, ירכיים עוף עם עגבניות וזיתים, ו ירכיים עוף עם זיתים ורוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף במלח, פלפל ופפריקה.
שמן חום במחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד שמן רק מתחיל לעשן.
מניחים עוף במחבת, העור הצדדים למטה; להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 15 דקות.
מעבירים עוף לצלחת, משליכים טיפות.
חותכים לימון לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. מערבבים יחד זיתים, אוכמניות, שקדים ויין במחבת; מוסיפים פרוסות לימון.
מניחים עוף, עור הצדדים למעלה, במחבת.
אופים ב 400 במשך 25 עד 30 דקות.