ירקות מקסיקניים עם קווסו
ניתן להכין את המתכון ירקות מקסיקניים עם קווסו בסביבות 28 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו-30 שלם משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 260 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו סקווש, שמן צמחי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מקסיקני קווזו לטבול, מקסיקני קווזו לטבול העליון, ו המבורגרים מקסיקניים עם קווסו בלנקו.
הוראות
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים קישואים, דלעת צהובה וצ ' יוטה. מכסים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את הג ' יקמה הקצוצה; מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את העגבניות, אבקת הצ ' ילי, הכמון, הקאיין, המלח והפלפל. מכסים ומניחים לבשל 2 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה המגוררת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. זינפנדל הגפן הישן של סיגר צין עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![סיגר זין ישן גפן זינפנדל]()
סיגר זין ישן גפן זינפנדל
בסיגר צין 2011 יש תווים של פרי שחור עמוק, אגרוף של תבלין ופלפל שחור כתוש על האף. היין העשיר, השופע והמובנה היטב הוא לבבי עם מאפייני פרי אקזוטיים.שנקטפו ביד בעונת השיא כדי להבטיח איכות וטעם, הפרי עבור סיגר זין היה מסודר ואז מותסס במשך 7 ימים. הכנו את היין בחביות עץ אלון צרפתיות (50%) ואמריקאיות (50%) במשך 11 חודשים.תערובת: 90% זינפנדל, 5% פטיט סירה, 5% סירה