קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות

ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו נפוליאון פטריות פורטובלו של ארט סמית עם הפחתת בלסמי, מרק עגבניות-בזיליקום, ו מרק עגבניות-בזיליקום שמנמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון עד שהם מתחילים להתרכך. בזמן שהם מבשלים, חותכים עגבניות טריות לשניים, לסחוט זרעים. מערבבים את העגבניות הטריות למחבת יחד עם רסק עגבניות ועגבניות משומר חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה לשלב טעמים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מלאי ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
עונת פטריות פורטובלו עם מלח ופלפל ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
מניחים על תבנית אפייה בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מחבת תערובת עגבניות מחום, מערבבים בקרם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעוד הפטריות בתנור, רוטב פירה בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר פטריות מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
כדי להרכיב נפוליאון, למקם פורטובלו על צלחת הגשה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה ואחריו פרוסת עגבניות, ואז עוד פרוסת גבינה, עוד פרוסת עגבניות ופורטובלו השני על השכבה העליונה. מצקת רוטב חם על נפוליאון הירקות ולסיים עם sprig בזיליקום, לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת