ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו נפוליאון פטריות פורטובלו של ארט סמית עם הפחתת בלסמי, מרק עגבניות-בזיליקום, ו מרק עגבניות-בזיליקום שמנמן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון עד שהם מתחילים להתרכך. בזמן שהם מבשלים, חותכים עגבניות טריות לשניים, לסחוט זרעים. מערבבים את העגבניות הטריות למחבת יחד עם רסק עגבניות ועגבניות משומר חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה לשלב טעמים, כ 5 דקות.
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים מלאי ומבשלים עוד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
עונת פטריות פורטובלו עם מלח ופלפל ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורק
6
מניחים על תבנית אפייה בתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מחבת תערובת עגבניות מחום, מערבבים בקרם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעוד הפטריות בתנור, רוטב פירה בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
הסר פטריות מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
כדי להרכיב נפוליאון, למקם פורטובלו על צלחת הגשה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה ואחריו פרוסת עגבניות, ואז עוד פרוסת גבינה, עוד פרוסת עגבניות ופורטובלו השני על השכבה העליונה. מצקת רוטב חם על נפוליאון הירקות ולסיים עם sprig בזיליקום, לקישוט.