ירקות נפוליאון עם פטריות פורטבלו בגריל ומרק בזיליקום עגבניות
עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו נפוליאון פטריות פורטובלו של ארט סמית עם הפחתת בלסמי, מרק עגבניות-בזיליקום, ו מרק עגבניות-בזיליקום שמנמן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפל פעמון עד שהם מתחילים להתרכך. בזמן שהם מבשלים, חותכים עגבניות טריות לשניים, לסחוט זרעים. מערבבים את העגבניות הטריות למחבת יחד עם רסק עגבניות ועגבניות משומר חתוכות לקוביות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים חלקית מכוסה לשלב טעמים, כ 5 דקות.
הסר מחבת תערובת עגבניות מחום, מערבבים בקרם ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בעוד הפטריות בתנור, רוטב פירה בקבוצות במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר פטריות מהתנור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
כדי להרכיב נפוליאון, למקם פורטובלו על צלחת הגשה. למעלה עם 1 פרוסת גבינה ואחריו פרוסת עגבניות, ואז עוד פרוסת גבינה, עוד פרוסת עגבניות ופורטובלו השני על השכבה העליונה. מצקת רוטב חם על נפוליאון הירקות ולסיים עם sprig בזיליקום, לקישוט.