קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת

יש לי את הצורך, את הצורך בגבינה מטוגנת
יש לי את הצורך, הצורך בגבינה מטוגנת לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 133 גרם שומן , ובסך הכל 1369 קלוריות . מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.15 דולר למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 11 מעריצים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פנקו, שמן קנולן, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: 6 פרפה מעוררת תיאבון שאתה צריך בחייך עכשיו , מקלות גבינה מטוגנים , ולזנגת דלעת חמאה צלויים עם גבינת עיזים, בייקון ומרווה מטוגנת .

הוראות

1
בסיר בינוני מחממים את השמן ל-325 מעלות צלזיוס. מרפדים צלחת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
2
בקערה רדודה טורפים היטב את הביצים והחלב. בקערה רדודה נוספת מערבבים את הפנקו ופירורי הלחם האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חורצים צד אחד של עטיפת אגרול בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מניחים את ביצת העטיפה כשהצד השוטף כלפי מעלה על משטח עבודה ומניחים 2 פרוסות סלמי במרכז העטיפה, לכיוון הקצה הקרוב אליכם.
מרכיבים שתצטרך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מניחים 1 מקל גבינה על גבי הסלמי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
6
מגלגלים את קצה העטיפה הקרוב אליכם על המילוי. נועצים את הקצוות וממשיכים לגלגל עד לקבלת צורת אגרול.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
חוררים שוב את העטיפה המגולגלת בשטיפת הביצים ומצפים היטב בתערובת פירורי הלחם. חוזרים על הפעולה עם שאר החומרים. (ניתן להקפיא את הלחמניות לשימוש עתידי בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מוסיפים 1 או 2 לחמניות בכל פעם לשמן ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד להזהבה. היזהרו לא לבשל אותם יתר על המידה או לבשל אותם בטמפרטורה גבוהה מדי, שכן העטיפות עלולות להתפוצץ.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
9
מעבירים את גלילי הגבינה המטוגנים לצלחת המרופדת במגבת נייר ומגישים מיד עם רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
10
מקשטים בפרמזן ופטרוזיליה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
צילום מאת Yunhee Kim