גרבלקס מקורר ברוטב חרדל
המתכון Dilled גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 455 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבעולים שמיר, סוכר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק, ו גרבלקס עם רוטב חרדל חריף.
הוראות
מחממים את כל גרגרי פלפל וזרעי כוסברה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד תבלינים הם ריחניים וזרעים לקפוץ מעט, רועד מחבת לעתים קרובות, על 2 דקות. לרסק תבלינים מרגמה עם עלי או להעביר משטח עבודה, לכסות עם מגבת מטבח (לא בד טרי), למחוץ עם פטיש או תחתית של מחבת כבדה.
מעבירים תבלינים לקערה קטנה.
באמצעות סכין חדה קטנה, לתקוע 12 חורים קטנים דרך העור של סלמון. לשפשף 1/3 של תערובת תבלינים על העור.
מפזרים 1/3 כוס שמיר קצוץ בתחתית 7x7x2 אינץ 'או 8x8x2 אינץ' צלחת אפייה זכוכית.
מניחים סלמון, צד עור למטה, על גבי שמיר. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים לתוך העליון של סלמון. לחץ 2/3 כוס קצוץ שמיר על סלמון. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על דגים.
מניחים צלחת או מחבת אחרת על גבי פלסטיק.
מניחים פחיות כבדות על הצלחת. מקררים 2 עד 3 ימים.
להקציף חרדל וחומץ בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. מערבבים בשמיר קצוץ ומלח. מתבלים בפלפל שחור טחון. (רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
לגרד תבלינים שמיר משני הצדדים של סלמון (כמה תערובת תבלינים יישאר). באמצעות סכין עם להב דק ארוך, דק לחתוך סלמון באלכסון בזווית של 45 מעלות מלמעלה של פילה לכיוון העור.
מסדרים טוסטים על מגש; למעלה עם פרוסות סלמון, רוטב, גבעולים שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.