קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

גרבלקס מקורר ברוטב חרדל

גרבלקס מקורר ברוטב חרדל
המתכון Dilled גרבלקס עם רוטב חרדל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 455 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבעולים שמיר, סוכר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: גרבלקס עם רוטב חרדל, גרבלקס עם רוטב חרדל מתוק, ו גרבלקס עם רוטב חרדל חריף.

הוראות

1
מחממים את כל גרגרי פלפל וזרעי כוסברה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד תבלינים הם ריחניים וזרעים לקפוץ מעט, רועד מחבת לעתים קרובות, על 2 דקות. לרסק תבלינים מרגמה עם עלי או להעביר משטח עבודה, לכסות עם מגבת מטבח (לא בד טרי), למחוץ עם פטיש או תחתית של מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מעבירים תבלינים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים במלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
באמצעות סכין חדה קטנה, לתקוע 12 חורים קטנים דרך העור של סלמון. לשפשף 1/3 של תערובת תבלינים על העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מפזרים 1/3 כוס שמיר קצוץ בתחתית 7x7x2 אינץ 'או 8x8x2 אינץ' צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
6
מניחים סלמון, צד עור למטה, על גבי שמיר. לשפשף את תערובת התבלינים הנותרים לתוך העליון של סלמון. לחץ 2/3 כוס קצוץ שמיר על סלמון. מכסים בניילון נצמד, לוחצים ישירות על דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מניחים צלחת או מחבת אחרת על גבי פלסטיק.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים פחיות כבדות על הצלחת. מקררים 2 עד 3 ימים.
1
להקציף חרדל וחומץ בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בשמן. מערבבים בשמיר קצוץ ומלח. מתבלים בפלפל שחור טחון. (רוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמירשמיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לגרד תבלינים שמיר משני הצדדים של סלמון (כמה תערובת תבלינים יישאר). באמצעות סכין עם להב דק ארוך, דק לחתוך סלמון באלכסון בזווית של 45 מעלות מלמעלה של פילה לכיוון העור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מסדרים טוסטים על מגש; למעלה עם פרוסות סלמון, רוטב, גבעולים שמיר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
שמירשמיר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.