כבד אווז וביצי שמנת
כבד אווז וביצי שמנת עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, קצפת, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו מרק אפונה עם כבד אווז (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה ארבעה ramekins 4-אונקיה או מנות סופלה.
חותכים כל פיסת פטה ל 4 קוביות. מחלקים קוביות פטה בין מנות מוכנות. סדק 1 ביצה לתוך כל מנה, שמירה על חלמונים שלמים.
טפטוף 1 כף קרם על כל ביצה.
מפזרים רסיסי כמהין מעל, אם תרצה בכך.
מפזרים טרגון ופטרוזיליה. מכסים כל מנה בחוזקה בנייר כסף.
מלא מחבת גדולה עם מים לעומק של 1/2 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
הוסף ramekins. מבשלים עד חלבוני ביצה הם מוצקים חלמונים עדיין נוזליים, על 8 דקות.
הסר ramekins מן המים; להסיר לסכל ולנגב ramekins יבש.
מגישים על צלחות קטנות עם טוסטים.
פואה גרא פטה ומוס נמכרים בחנויות מזון מיוחדות ובכמה סופרמרקטים. כמהין שחורות טריות (בצנצנות) נמכרות בשווקים איטלקיים ובחנויות מאכלים מיוחדים; הכי טעים הם טראפלס שחור חורף אירופאי.