כבד בקר חנוק
כבד בקר חנוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 326 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי], כבד בקר צלוי, ו כבד בקר נפלא.
הוראות
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מטגנים בצל עד רך, אבל לא משחימים.
הסר מהמחבת באמצעות כף מחוררת, ולהניח בצד. חותכים את הכבד לחתיכות בגודל הגשה, ולהסיר כל קרום.
בצלחת רדודה, מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל. לדלות את הכבד בתערובת הקמח, ומניחים למחבת החמה. חום את הכבד במהירות בכל צד.
מקום בצל שמור על גבי חתיכות כבד.
יוצקים את רוטב העגבניות ומים על כל דבר במחבת, מרימים את חתיכות הכבד כדי לתת לרוטב העגבניות מעיל התחתון של המחבת.
מפזרים את האורגנו על הכל, ומבשלים על אש נמוכה במשך 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם. להתאים מלח ופלפל לפי הטעם. תיזהר לא לבשל יתר על המידה, או כבד יהיה קשה. אני מגיש את זה עם פירה ושעועית ירוקה.