קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

כבד עוף וצימוקים pâté

כבד עוף וצימוקים pâté
זה עובד טוב כמו משקה במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש בלונדינית צימוקים, אגוזי לוז, יין, ועלי סלט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, כבד עוף Pâté, ו פטה כבד עוף".

הוראות

1
יום קדימה, לשים את הצימוקים בקערה קטנה, לשפוך מעל ברנדי מספיק כדי לכסות, ואז לעזוב להשרות עבור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את היין ואת היציאה לתוך סיר קטן, עמוק, קצה בצלצלי שום, ואז מבשלים עד מופחת על ידי שני שלישים על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
יציאהיציאה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מהחום ולעבור דרך מסננת בסדר, הקשה על מנת לחלץ את כל המיצים. אפשר להתקרר. ממיסים את חמאת 200 גרם, ואז משאירים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
במעבד מזון, למזג את כבדי העוף עד חלקה, ולאחר מכן להוסיף את הפחתת היין ואחריו את הביצים, חמאה מותכת מקורר, מלח כפית 1 ופלפל שחור כפית. לעבור דרך מסננת בסדר לתוך כד, מערבבים את האגוזים, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צמצוםצמצום
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מסננים את הצימוקים, ולאחר מכן לחלק אותם בין 6 x 125ml ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
יוצקים את תערובת כבד העוף מעל, משאיר מקום קטן בחלק העליון של כל אחד. לעמוד ramekins בתוך פח קלייה קטן (או מנה דומה ovenproof עם צדדים לעשות ביין מארי) ואז לשפוך מספיק מים חמים כדי להגיע שני שלישים של הדרך במעלה הצדדים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35-40 דקות. כדי לבדוק כאשר מבושל, לדחוף סכין דק להב לתוך המרכז, ואם זה יוצא חם ונקי, pt מוכן. אם לא, להמשיך לבשל, אבל לא לבשל יתר על המידה או לתת להם סופלה למעלה או את המרקם של pt יהיה מגורען.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
הסר מן bain-marie, ואז לשפוך שכבה דקה של חמאה מבהירה על כל מנה לאטום. פיזור על כמה צימוקים ופיסטוקים נוספים לקישוט כמו החמאה היא הגדרה. להשאיר להתקרר, ואז לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
כדי לשרת, לשים כל ramekin על צלחת עם לחם אגוז קלוי וכמה עלי סלט לבושים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו