קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

כבד קצוץ יהודי הונגרי של ואל

כבד קצוץ יהודי הונגרי של ואל
המתכון של כבד קצוץ יהודי הונגרי של Val מוכן תוך כ-45 דקות והוא בהחלט אופציה מדהימה ללא גלוטן לאוהבי אוכל מזרח אירופאי. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. תמורת $1.0 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית המשרתת 8. 20 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם ביצים קשות, פטרוזיליה, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 96%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: כבד קצוץ, כבד קצוץ וכבד קצוץ.

הוראות

1
במחבת גדולה מחממים שמן וחמאה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שהוא רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים כבדי עוף ומקפיצים על אש גבוהה תוך ערבוב תכוף. כשהכבדים מבושלים (כבר לא ורודים בפנים והמיצים צלולים), מסירים את הכבדים והבצל מהאש ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מועכים כבדים עם מועך תפוחי אדמה. תצטרך להשתמש באצבעות שלך, להסיר את הממברנות תוך כדי (הכבדים יהיו די עסיסיים; הקפד להשאיר את המיץ). בקערה נפרדת מועכים את הביצים ומוסיפים לכבד.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
כבדכבד
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הבצל הגולמי המגורר או הקצוץ דק ואת הבצל הירוק הקצוץ ומערבבים הכל יחד. תערובת הכבד עדיין צריכה להיות חמימה, ותבשל מעט את הבצלים. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לפחות 1 כף פפריקה (עוד אם רוצים, או אם אתם הונגריים!).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כבדכבד
6
מוסיפים 1 כף פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
7
מערבבים היטב בעזרת כף גדולה ומכניסים למקרר לשעה עד שעתיים.
1
מניחים עלי חסה על צלחות, מעליהם כבד קצוץ ומפזרים בנדיבות פפריקה ו-1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כבדכבד
2
מקשטים עם ענפי פטרוזיליה טרייה. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר