קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות35
מגזין

כבש ביריאני

כבש ביריאני
כבש Biryani עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של אוכל הודי. אם יש לכם בצל-1, שיני שום, זרעי כמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כבש ביריאני, כבש ביריאני, ו כבש ביריאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים 1/2 כוס שמן. מבשלים חצי מטבעות הבצל בכל פעם על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה עמוקה, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצלים משחימים מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מוסיפים את הטלה לתבשיל בקבוצות, מתבלים במלח ופלפל וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מעבירים את הטלה השחום לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
4
לזרוק את השמן בתבשיל ולהוסיף 1 כף שמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את garam masala, זרעי כמון וקינמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
להחזיר את הטלה וכל מיצים שהצטברו לתבשיל, להוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, כורכום, קאיין ו 1/4 כפית של הזעפרן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
8
מוסיפים את ציר העוף וכוסברה קצוצה ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך והרוטב הוא טעים, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
בינתיים, במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הצימוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בצד 1, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
11
מעבירים את הצימוקים לצלחת כדי להתקרר. בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
הסר את המחבת מהחום והתפורר 1 כפית הנותרים של חוטי זעפרן לחלב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
תן תלול עד 2 שעות.
14
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
שים את השקדים על תבנית אפייה מעוטרת ואופה במשך כ 8 דקות, או עד קלוי. בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את האורז במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
מערבבים את היוגורט לתוך הטלה ומתבלים במלח ופלפל. בזהירות תלוש את האורז הלבן על הכבש. באמצעות ידית כף מעץ, לעשות חור במרכז האורז, הזזת הידית במעגל כדי להרחיב את החור עד 1 אינץ'. כפית חלב זעפרן על האורז בתבנית spokelike. כסו את התבשיל ואפו את האורז במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זעפרןזעפרן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
הוציאו מהתנור והניחו לביריאני לעמוד, מכוסה, למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
מסדרים את טבעות בצל מצוחצחים, שקדים, צימוקים, עלי כוסברה וביצים בקערות נפרדות או לארגן על מגש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
20
מגישים את הביריאני מהתבשיל ומעבירים את הליווי ליד השולחן.
21
המלצת בירה הבחירה הטובה ביותר עבור טעמים מורכבים של מנה זו היא בירה כי יהיה לרענן את החיך במהירות לשלוח אותך בחזרה עבור יותר biryani. Kingfisher, מהודו, הוא בחירה מושלמת, אם ברור,.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. הכרמים והיקב Illahe Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
כרמי Illahe ויקב Gruner Veltliner
ניחוחות של תפוח ירוק ומלפפון בסגנון מקסיקני (הערות של צ ' ילי וסיד) עם חיך של ריבה שן הארי, אבן רטובה, פריחת אגס, קיווי, אספסת.התסיסה החבית acacia שלנו משאיל את הפה מרקם של יין זה כי הוא מבטא על ידי גימור פלפל לבן grüner קלאסי.