קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

כיסוני שרימפס מאודים

כיסוני שרימפס מאודים
לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל ירוק, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, שרימפס מאודה & כופתאות פטריות עבור ראש השנה הסיני, ו כופתאות מאודות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים קלות את הלבן ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השרימפס, jicama, בצל ירוק, קורנפלור, יין אורז, שמן שומשום, 3/4 מלח כפית, סוכר ופלפל. מערבבים היטב עד התערובת מתחילה להתעבות, על 1 דקה; מכסים ומקררים עד קר מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
יין אורזיין אורז
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
JicamaJicama
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). מערבבים את תערובת שרימפס, ולאחר מכן לגרוף 1 כפית גדושה על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע בכוס מים קרים ולהרטיב את הקצוות של העטיפה. מקפלים לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום; להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
ממלאים מחבת nonstick גדולה עם 1/4 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכופתאות ולסדר שכבה אחת, לכסות ולתת קיטור עד מבושל דרך, על 5 דקות. (אם המים מתאדים לפני הכופתאות מבושלים במלואם, מוסיפים 2 כפות יותר למחבת.) בזהירות להעביר את הכופתאות לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
רוטב פונזו טובל
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
6
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.