לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל ירוק, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חזיר מאודה וכופתאות שרימפס, שרימפס מאודה & כופתאות פטריות עבור ראש השנה הסיני, ו כופתאות מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים קלות את הלבן ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את השרימפס, jicama, בצל ירוק, קורנפלור, יין אורז, שמן שומשום, 3/4 מלח כפית, סוכר ופלפל. מערבבים היטב עד התערובת מתחילה להתעבות, על 1 דקה; מכסים ומקררים עד קר מאוד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבן
יין אורז
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
Jicama
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הגדר עטיפת כופתה 1 על משטח נקי (לשמור את השאר מכוסה במגבת נייר לחה, כך שהם לא להתייבש). מערבבים את תערובת שרימפס, ולאחר מכן לגרוף 1 כפית גדושה על מרכז העטיפה. לטפוח אצבע בכוס מים קרים ולהרטיב את הקצוות של העטיפה. מקפלים לשניים ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום; להעביר גיליון אפייה. מכסים במגבת נייר לחה בזמן שאתה יוצר את הכופתאות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשר
4
ממלאים מחבת nonstick גדולה עם 1/4 אינץ ' של מים ומביאים לרתיחה. עבודה בקבוצות, להוסיף את הכופתאות ולסדר שכבה אחת, לכסות ולתת קיטור עד מבושל דרך, על 5 דקות. (אם המים מתאדים לפני הכופתאות מבושלים במלואם, מוסיפים 2 כפות יותר למחבת.) בזהירות להעביר את הכופתאות לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
רוטב פונזו טובל
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
6
שלב 3 כפות רוטב פונזו, 1 כפית רוטב סויה, 1/2 כפית שמן שומשום ו 1 בצל ירוק קצוץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזו
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.