קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

כמהין אגוזי לוז

כמהין אגוזי לוז
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן? כמהין אגוזי לוז יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 ומחירו 38 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -55 דקות. ראש לחנות ולקחת שוקולד מריר, קפה, שוקולד חצי מתוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו כמהין אגוזי לוז, כמהין אגוזי לוז, ו כמהין אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
קוצצים את אגוזי הלוז ומניחים אותם על תבנית. צולים אותם בתנור במשך 10 דקות. (אם לאגוזי הלוז יש עור עליהם, צולים אותם במשך 25 דקות.) מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
קוצצים את השוקולדים דק ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהוא רותח. שופכים מיד את השמנת החמה דרך מסננת רשת דקה לקערה עם השוקולדים. בעזרת מטרפה תיל מערבבים לאט את השמנת והשוקולדים יחד עד שהשוקולד נמס לחלוטין. (אם השוקולד לא נמס לגמרי, מניחים את הקערה מעל תבנית מים רותחים ומערבבים כמה דקות רק עד שהוא נמס.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מקציפים פנימה את ליקר אגוזי הלוז, הקפה והווניל. מכסים ומצננים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד גמיש אבל המשרד מספיק כדי לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בעזרת 2 כפיות או כדור גלידה בגודל 1 1/4 אינץ', הכינו בובות מתערובת השוקולד והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מכניסים למקרר לכ - 15 דקות, עד שהם יציבים מספיק כדי להתגלגל לכדורים מחוספסים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מגלגלים את השוקולד באגוזי הלוז הקצוצים ומצננים שוב. כמהין הם הטובים ביותר כאשר מותר להם להגדיר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי