כמעט נקניק טוסקני ומרק כרוב נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . לך לחנות ותביא כרוב, בצל, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: תפוח אדמה טוסקני, כרוב ומרק נקניק, נקניק הודו טוסקני ומרק קייל, ו כרוב טוסקני ומרק עדשים.
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני עד נצנוצי השמן; מבשלים ומערבבים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום, ופלפל שחור עד הבצל הוא שקוף, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים נקניק, בזיליקום, ופפריקה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים תערובת נקניק לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד נקניק הוא השחמה מבושל לחלוטין, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מרק עוף, כרוב, שעועית קנליני ותפוחי אדמה לתערובת נקניק-בצל; חום נמוך יותר בינוני נמוך. מכסים stockpot ומבשלים עד תפוחי אדמה במכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק