כנפי עוף אפויות פריכות
כנפי עוף אפויות פריכות עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 56 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שיני שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-148 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו כנפי עוף אפויות פריכות, כנפי עוף אפויות פריכות, ו כנפי עוף תפוז אפויות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
להקציף ברוטב חריף; להתחמם. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 שבוע קדימה.
בואו להתקרר לחלוטין;כיסוי וצינה. לחמם מחדש לפני השימוש.
להביא את כל החומרים 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר דבש. להפחית את החום נמוך;מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד reducedto 1/4 כוס, 7-8 דקות. מתח לתוך mediumbowl.
תן לשבת במשך 15 דקות כדי להתעבות slightly.DO קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש לפני השימוש.
מחממים תנור ל 204°. הגדר wirerack בתוך כל אחד 2 גליונות אפייה גדולים rimmed.
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה;לזרוק מעיל. לחלק את הכנפיים בין preparedracks ולפרוש בשכבה אחת.
אופים כנפיים עד מבושל דרך והעורהוא פריך, 45-50 דקות.
קו עוד גיליון אפייה מעוטר עםנייר; העליון עם מתלה חוט.
הוסף חצי כנפיים toginger-זיגוג סויה לזרוק מעיל שווה.
מניחים כנפיים בשכבה אחת על מוכןסכין ואופים עד זיגוג מבריק וקרמל בהיר, 8-10 דקות.
לזרוק מחצית הנותרים כנפיים ב Buffalosauce.
מגישים מיד (אין צורך לאפות).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.