כנפי עוף מזוגגות בגריל הויסין
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. גשו לסופר וקנו חום גריל: בינוני-גבוה, רוטב סויה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל מזוגג הויסין, עוף בגריל מזוגג הויסין, ו כנפי דבש מזוגגות הויסין.
הוראות
לטפוח כנפי עוף יבש עם מגבות נייר.
מניחים כנפיים בקערה גדולה ומפזרים אבקת אפייה ומלח, משליכים מעיל באופן שווה. מסדרים כנפיים בשכבה אחת על מתלה תיל הממוקם מעל תבנית אפייה. בקירור חשפו לפחות 8 שעות.
בקערה קטנה, להקציף יחד רוטב סויה, דבש, רוטב הויסין, שום, זנגביל, 5-אבקת תבלינים, ושמן שומשום. תניח בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים את צד עור הכנפיים למעלה על הצד הקריר של הגריל, מכסים ומבשלים עד שקליפות הן פריכות ומתחילות להשחים, 30 עד 40 דקות.
צחצח כנפיים עם זיגוג. הזז כנפיים לצד החם של הגריל ומבשל עד השחמה בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד.
מקשטים עם בצל ירוק וזרעי שומשום.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.