כרובית קארי עם חומוס ועגבניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1043 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 98 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ג'ינג'ר, צ' ילי, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו כרובית קארי עם חומוס ועגבניות, ארוחת ערב: כרובית קארי עם חומוס ועגבניות, ו חומוס בקארי, כרובית ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הגהי במחבת עמוקה או בסיר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, אבקת קארי וג ' ינג ' ר; מבשלים ומערבבים במשך כמה דקות כדי לרכך את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד העגבניות לשבור ולהתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מערבבים את הכרובית, חומוס, רסק עגבניות, ו 1 כוס מים; מערבבים הכל יחד. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ומבשלים עד הכרובית מכרז, על 15 עד 20 דקות. לחשוף, ולהמשיך לבשל עד הלחות העודפת התאדה והכרובית וחומוס מצופים ברוטב עבה. מתבלים במלח, טועמים ומקשטים בכוסברה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
זיתים בשלים שלמים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 כפות שמן צמחי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
שים את החמאה בסיר כבד על חום מתון, לסובב את הסיר סביב כדי להבטיח שהוא נמס לאט ולא לרחוש או חום. להגביר את החום ולהביא את החמאה לרתיחה. כאשר פני השטח מכוסים קצף, מערבבים בעדינות ולהפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית. מבשלים בעדינות, חשוף, ללא הפרעה במשך 45 דקות, עד מוצקי החלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב והחמאה על גבי שקוף. מסננים את הגהי דרך מסננת מרופדת עם כמה שכבות של גזה. הגיי צריך להיות ברור לחלוטין ריח אגוזים; לשפוך לתוך צנצנת זכוכית חותם בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
טוסט כל התבלינים (כוסברה, כמון, שומר, ציפורן, חרדל, הל ופלפלורנים) ואת צ ' ילי במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני-נמוך, רועד את המחבת לעתים קרובות כדי למנוע מהם לשרוף. טוסט במשך כמה דקות עד התבלינים ריח ריחני. במטחנת קפה נקייה, לטחון את התבלינים קלויים יחד לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את הכורכום ולתת לו עוד באז מהיר לשלב. השתמש תערובת התבלינים מיד, או לאחסן בצנצנת אטומה במשך זמן רב כמו 1 חודש.