קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

כרובית קלוי להמיס

כרובית קלוי להמיס
כרובית קלוי להמיס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. 159 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרובית, גרגיר הנחלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. נסו כרובית להמיס, ברוקולי קלוי וגבינה בגריל נמסים, ו ממיסים את הלב טונה להמיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לכרובית: חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס בקערה קטנה הקציפו יחד את השמן, החרדל, הפפריקה ומעט מלח ופלפל
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברישים את קטעי הכרובית בשמן התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
דַק-דַק-
4
מניחים שטוח על מגש גיליון וצולים במשך 10 דקות. הופכים בזהירות את הכרובית ומחזירים לתנור וצולים עד להזהבה, עוד 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לחרדל: בינתיים מערבבים יחד בקערה קטנה את החרדל הצהוב, הדבש והחרדל הטחון באבן. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קרקע אבןחרדל קרקע אבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את החמאה למחבת על אש בינונית-נמוכה. בין שתי חתיכות לוואש מורחים מעט חרדל דבש, שכבת חמאה מגורדת, מנת כרובית, אגסים ולבסוף גבינה מגורדת יותר.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
חרדל דבשחרדל דבש
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לחם לאוואשלחם לאוואש
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הכריך על המחבת, מכסים בקערת מתכת. מבשלים עד להזהבה ופריכה מבחוץ ודביקים באמצע, 4 עד 5 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את גרגיר הנחלים, השמיר והצנוניות יחד, וזורקים עם מיץ הלימון ומעט שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בצד הכרובית נמס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו