כרוב ניצנים קלוי עם שקדים פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים קלויים עם שקדים פקורינו. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, כרוב ניצנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו כרוב ניצנים קלוי עם בייקון ושקדים, כרוב ניצנים קלוי קינמון עם שקדים קלויים, ו כרוב ניצנים קלוי עם הפחתת בלסמי, גבינת עיזים ושקדים {ללא גלוטן, פחמימות נמוכות + סופר פשוט} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים מתלה באמצע. בעוד התנור מתחמם, מניחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, כ 4 עד 6 דקות. קוצצים גס ומניחים אותם בצד (שומרים את תבנית האפייה).
מניחים את כרוב ניצנים ושמן בקערה גדולה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים את המעיל באופן שווה. מסדרים את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה בשכבה אחת על גיליון האפייה השמורה (להזמין את הקערה). צלוי, ערבוב על באמצע זמן הבישול, עד השחמה ופשוט רך, על 20 עד 25 דקות בסך הכל. (אם כרוב הניצנים שלך הם קטנים, לבדוק אותם לאחר 10 דקות ולהתאים את זמן הבישול לפי הצורך.)
מעבירים את כרוב הניצנים לקערה השמורה ומניחים אותם בצד להתקרר במשך 5 דקות.
מוסיפים את השקדים הקלויים, הגבינה, ומיץ לימון וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.