קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות67
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

כרוב ניצנים קלוי עם שקדים פקורינו

כרוב ניצנים קלוי עם שקדים פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים קלויים עם שקדים פקורינו. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, כרוב ניצנים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו כרוב ניצנים קלוי עם בייקון ושקדים, כרוב ניצנים קלוי קינמון עם שקדים קלויים, ו כרוב ניצנים קלוי עם הפחתת בלסמי, גבינת עיזים ושקדים {ללא גלוטן, פחמימות נמוכות + סופר פשוט} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים מתלה באמצע. בעוד התנור מתחמם, מניחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני, כ 4 עד 6 דקות. קוצצים גס ומניחים אותם בצד (שומרים את תבנית האפייה).
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את כרוב ניצנים ושמן בקערה גדולה, מתבלים במלח ופלפל, וזורקים את המעיל באופן שווה. מסדרים את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה בשכבה אחת על גיליון האפייה השמורה (להזמין את הקערה). צלוי, ערבוב על באמצע זמן הבישול, עד השחמה ופשוט רך, על 20 עד 25 דקות בסך הכל. (אם כרוב הניצנים שלך הם קטנים, לבדוק אותם לאחר 10 דקות ולהתאים את זמן הבישול לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את כרוב הניצנים לקערה השמורה ומניחים אותם בצד להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את השקדים הקלויים, הגבינה, ומיץ לימון וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'