כריך גלידת מועדון
כריך גלידת מועדון דורש כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, סוכריות צבעוניות, גלידה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו איך להכין כריך גלידה טרופית, כריך קלאב, ו מטבל כריך קלאב (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט הוופלים הקפואים על פי הוראות חבילה ולתת להם להתקרר.
הסר את הגלידה מהמקפיא ולאפשר לו לרכך קצת. חתוך את הפטל לשניים.
מורחים קצת גלידה באופן שווה על פני 2 וופלים. מכסים 1 עם חצאי פטל. לחץ על עוגיית וופל בעדינות על השני. לחץ בעדינות על 2 החצאים יחד כדי ליצור כריך מועדון. שים את זה במקפיא בזמן שאתה עושה את השאר.
מורחים את פצפוצי השוקולד וזורה על צלחות.
תוציא את הכריכים מהמקפיא. הקש 2 קצוות של כל כריך לתוך שבבי שוקולד ואת 2 הקצוות האחרים לתוך ממטרה צבע רב. בזהירות לחתוך אותם לשניים באמצעות סכין משונן, לשים אותם על צלחות, טפטוף עם קולי פטל.
1 (10 אונקיות) שקית פטל קפוא
שים את פירות יער קפוא, סוכר, ומיץ לימון לתוך סיר קטן על חום בינוני. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי מועך את פירות יער, עד המיצים שלהם משוחררים. לחץ דרך מסננת כדי לסנן את הזרעים. מגניב ומקרר. ישמור, מכוסה, במקרר במשך 3 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג גלידה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "