אם יש לך ביצים, גרידת לימון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו כריכי דגים פריכים או עוף עם מיונז חריף, מיונז צלפים, ו כריך קציצות עוף עם מיונז עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור העוף: לחם דופק, 2 כפות חמאה, גרידת לימון, שום, 2 כפות צלפים, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל במעבד מזון עד התערובת הופכת פירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
העברה לצלחת.
3
מניחים קמח בצלחת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מקציפים ביצים בצלחת רדודה גדולה או צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר ועונה עם מלח ופלפל. לדלות כל cutlet בקמח, מתנער עודף. לטבול ביצה, ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור לחם כדי מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
6
העברת קציצות בפירורי לחם לצלחת ולאפשר להגדיר 5 דקות.
7
בינתיים, גיליון אפייה קו עם 2 שכבות נייר מגבות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים חצי שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף צלפים 1/4 כוס הנותרים ומטגנים עד נפוח וזהב, 2 עד 3 דקות. עם מרית, להעביר גיליון אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
הוסף 2 קציצות למחבת ריקה עכשיו ומבשלים עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העבר למגש מוכן.
12
להשליך שמן, למחוק מחבת, ולהוסיף שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חום עד רק עישון. חזור על הליך הבישול עם הנותרים 2 cutlets.
14
עבור המיונז: בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים, חרדל, 1/8 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומיץ לימון. בזרם איטי, יציב, יוצקים שמן תוך לטאטא במהירות ובמרץ עד התערובת היא חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
להרכיב: להשליך שמן ולמחוק מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מורחים צדדים לחתוך של לחמניות עם חמאה. מסדרים 2 לחמניות חמאה בצד למטה על מחבת וטוסט מעל חום בינוני עד הזהב, על 3 דקות. חזור עם הלחמניות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
סדר קציצה אחת בכל גליל, להפיץ עם מיונז, ומפזרים צלפים מטוגנים.