אם יש לכם חמאה, בצל, סטייקים של בשר צבי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר צבי עם רוטב גבינת אקוויט, בשר צבי עם אוכמניות-הפחתת יין אדום, ו בשר צבי עם רוטב פירות יער ותפוחי אדמה שמנת.
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים בצל ופטריות בחמאה ורוטב ווסטרשייר עד שהבצל רך. משטחים סטייקים ל-1/2 אינץ'. עבה; מוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מבשלים על אש בינונית כ -3 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
מפזרים אבקת שום, פלפל ומלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מניחים שני סטייקים על כל גליל; מעל בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק