כריכי גלידת בראוניז
כריכי גלידת בראוני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 393 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם בראוני פרימיום העליון המקורי לערבב, זורה, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כריכי גלידת בראוניז, כריכי גלידת בראוניז, ו כריכי גלידת בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). מחבת קו 13x9 אינץ 'עם לסכל כך לסכל משתרע על 2 אינץ' על הצדדים של פאן. תרסיס רדיד עם ספריי בישול. הפוך בראוניז לפי ההוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים מחבת של בראוניז במקפיא 30 דקות.
הסר בראוניז מחבת על ידי הרמת רדיד; לקלף רדיד משני צדי בראוניז.
חותכים בראוניז לתוך 24 ריבועים, 6 שורות על ידי 4 שורות; לקלף רדיד מן ריבועים.
לכל כריך, כפית 1/4 גביע גלידה בתחתית 1 בראוני מרובע. למעלה עם בראוני השני מרובע, בצד התחתון למטה; בעדינות ללחוץ יחד.
מגלגלים צדדים בסוכריות; מניחים במחבת רדודה. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
לעטוף כל כריך קפוא בניילון נצמד. חנות במקפיא.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "