כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת
כריכי סטייק קרואסון עם בצל מקורמל ומיונז חזרת עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 916 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא את ארוגולה, חמאה, סטייק פילה בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרואסונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם משמש עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי מרגוז בגריל עם בצל קרמל, מנצ'גו ומיונז האריסה, כריכי סטייק עם בצל מקורמל, ו כריכי סטייק עם פלפלים מקורמלים, בצל ושום.
הוראות
מערבבים מיונז וחזרת בקערה קטנה כדי להתמזג.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מפזרים סטייקים tenderloin עם מלח ופלפל.
מוסיפים סטייקים למחבת ומבשלים לדוניות הרצויה, כ -5 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר. משתמשים במלקחיים, מעבירים סטייקים למשטח העבודה.
ממיסים 3 כפות חמאה באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים עד חום כהה, כ -25 דקות.
להוסיף פטריות; sauté עד מכרז, על 5 דקות.
מוסיפים מרק; מרתיחים עד המיצים מצטמצמים לזיגוג, ערבוב מדי פעם, על 1 דקה. תערובת בצל העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים 1 תחתית קרואסון, בצד לחתוך, על כל אחד 4 צלחות.
מורחים כל אחד עם מיונז חזרת העליון עם ארוגולה 1/2 כוס. חותכים דק סטייקים ומתחלקים בין קרואסונים. למעלה עם תערובת בצל.
מורחים מיונז שנותר בצד לחתוך של צמרות קרואסון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד קופולה יהלום אוסף מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
באופן מסורתי השתמשו במרלו כדי למזג רכות ועושר עם תערובות קברנה, אך כיום הוא הפך לאחד מהיינות האדומים הפופולריים ביותר מקליפורניה. סדרת היהלומים של פרנסיס קופולה משנת 1999, Blue Label Merlot היא נדיבה ועשירה. זה נעשה עם כמויות קטנות של סירה ו קברנה סוביניון להוסיף אישיות והרמת ארומטיקה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי חדשות בנות שלוש שנים במשך שמונה חודשים. ניחוחות של פירות יער ופאי אוכמניות מן הפרי בולטים באף המשתלבים עם איכות מסוגננת קלוי מן האלון. על החיך, פטל הניתן לזיהוי וטעמי פירות צפופים, ריבה לשלב עם המבנה אלגנטי יינות לתמוך בגימור מסוגנן וארוך. המרלו מסדרת היהלומים מ-1999 מזמין ביותר בעושר רב ובמשיכה; הוא ראוי לשתייה כעת או שניתן להשכיב אותו למשך שנתיים עד חמש שנים.