כריכי עוף צמחיים עם שייק תפוח-אבוקדו
כריכי עוף צמחים עם שייק תפוח-אבוקדו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 621 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי סבתא סמית, אבוקדו הס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו כריכי סלט עוף צמחים, תה צמחים - איך מכינים תה צמחים בסגנון הודי או צ'אי, ו שייק תפוחים, אבוקדו ובזיליקום (עם מי קוקוס אינבו) (מתכונים דומים).
הוראות
לסלט העוף: הביאו 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול. מכבים את האש, מוסיפים את שקיות התה ותלולים למשך 5 דקות.
מוציאים את שקיות התה ומחזירים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח ואת העוף. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה וצונחים עד לבישול מלא, בערך 7 דקות.
מסננים ומעבירים את העוף לקערה קטנה להתקררות לטמפרטורת החדר.
מערבבים יחד את הבצל, 3 כפות היוגורט, המיונז, הבזיליקום, הטרגון, החומץ ו -1 / 2 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים את העוף מקורר, לכסות לקרר לפחות 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב. (ניתן להכין ולקרר יום קדימה.)
צולים את השקדים במחבת יבשה על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מחלקים את העוף בין ארבע מפרוסות הלחם. מעל כל אחד מהם השקדים הקלויים, ירקות הסלט ושאר פרוסות הלחם.
שלב את מיץ התפוחים, 1 כוס קרח, מיץ ליים, בזיליקום, תפוחים ואבוקדו יחד בבלנדר, ודופק עד להטמעת הקרח. ואז מחית עד לקבלת תערובת חלקה. מחלקים באופן שווה בין ארבע כוסות.
מגישים כל כריך עם שייק ו 1/2 כוס יוגורט יווני ועליו 1 כף ריבת פטל.