קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

כרמליתס

כרמליתס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Carmelitas. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. 399 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב קרמל, סודה לאפייה, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Carmelitas, Carmelitas, ו Carmelitas.

הוראות

1
הכן את התנור ואת המחבת: מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות תבנית אפייה 9x13 אינץ ' וקו עם קלף, ומשאירים יתר על הצדדים הארוכים של המחבת (זה יאפשר לך להרים את הסורגים מתוך המחבת מאוחר יותר).
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את שכבת הבסיס ואת par-אופים: בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, שיבולת שועל, קוקוס, וסוכר חום. מערבבים בסודה לשתייה ומלח כשר, ואחריו חמאה מומסת עד התערובת היא לחה באופן שווה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים את התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן ולחץ בחוזקה לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים במשך כ 12 דקות, או עד הקצוות מתחילים חום, ואת החלק העליון הוא פשוט זהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור להתקרר במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים את השכבה העליונה: בעוד הבסיס עדיין חם (אבל לא חם צנרת) מפזרים את שבבי השוקולד באופן שווה על בסיס אפוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
7
יוצקים את רוטב הקרמל וממרחים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מערבבים יחד את הקמח, שיבולת השועל והקוקוס בקערה, ומפזרים באופן שווה על גבי שכבת רוטב הקרמל. לחץ עליו מעט עם קצות האצבעות או מרית כדי לוודא את השכבה העליונה בסופו של דבר רטוב על ידי הקרמל לאחר האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
אופים במשך 25 דקות נוספות. הקרמל צריך בועה, ואת השכבה העליונה של שיבולת שועל וקוקוס צריך לספוג כל חמאה נוספת ולהיות זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
הסר את carmelitas מהתנור להתקרר על מדף במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות סכין או מגרד ספסל, להבקיע את carmelitas, לחיצה בחוזקה אבל לא כל הדרך. מגניב לחלוטין לפני הרמת מן המחבת חיתוך כל הדרך. לאחסן שאריות ברים במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך כמה ימים.
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי