קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

לאט לאט שעועית אפויה

לאט לאט שעועית אפויה
קל בישול איטי שעועית אפויה היא ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דבשה, אפונה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו שעועית אפויה מבושלת איטית, שעועית אפויה מבושלת איטית, ו שעועית אפויה האיטית הטובה ביותר אי פעם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית בקערה גדולה לקטוף דרכם, להשליך כל שעועית שבורה או אבנים. מכסים את השעועית עם לפחות 3 סנטימטרים של מים קרים. אפשר להשרות שנחשפו בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מסננים במסננת ושומרים את הקערה (אין צורך לשטוף); מניחים את הקערה בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את השעועית, בייקון, ובצל בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
לטאטא את שאר החומרים הנמדדים בקערה השמורה עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
יוצקים לתוך סיר איטי ומערבבים עד משולב היטב. מכסים ומבשלים על חום גבוה או נמוך עד השעועית הם מכרז והנוזל מתעבה מעט (זה יהיה להתעבות יותר כפי שהוא מתקרר), על 6 שעות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס