קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך

לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. אם יש לך סוכר של ממתקים, חלבונים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: לא עוגת מרנג הלימון הרגילה שלך, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה ומדריך מרנג, ו לא תערובת המפלגה הרגילה שלך.

הוראות

1
להביא על 1 אינץ ' של מים לרתיחה בסיר גדול. במיקסר מצויד מצורף מקצף, לטאטא את הביצים והסוכר יחד עד צהוב בהיר מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
להקציף במיץ לימון גרידת לימון. הנח את קערת הערבוב בסיר עם בסיס הקערה מעל המים הבוערים (יוצקים חלק מהמים במידת הצורך.) לבשל, לטאטא מדי פעם, עד התערובת היא עבה פודינג כמו, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר את הקערה מהחום ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו מגניב, לכסות, ומקרר לילה. לסחוט טיפת מרנג על כל אחד 8 צלחות ולחץ על משולש פילו אחד על זה. כפית כף גדושה של לימון curd במרכז, ואז צינור על כמה מרנג. במידת האפשר, בראון מרנג עם מבער.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
5
מניחים עוד משולש פילו על גבי וחוזר חלילה, ציפוי עם משולש פילו הסופי.
6
מקשטים עם sprig מנטה,אבק של אבקת סוכר, פירה פטל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
במערבל מצויד מצורף whisk (או באמצעות מערבל יד) וקערה יבשה נקייה, מקציפים את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים להצליף עד נוקשה ומבריק, כ -30 שניות יותר. מרנג כפית בעדינות לתוך שקית מאפה מצויד קצה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת גיליון גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים גיליון 1 של פילו על המחבת ומברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות של הסוכר ולאחר מכן מניחים גיליון אחר של פילו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים סוכר, להניח גיליון אחר של פילו על גבי, ומברשת עם חמאה מומסת, ומפזרים סוכר. חזור על מחבת גיליון אחרת עם 3 גיליונות הנותרים של פילו, חמאה, וסוכר. אתה צריך 2 ערימות של בצק פילו, כל 3 סדינים עבים. עם קצה של סכין חדה, לחתוך כל ערימה לתוך 12 משולשים. מכסים את שתי הערימות בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את אחד המחבתות על גבי אחרים כדי משקל אותו. לאחר מכן מניחים מחבת סדין ריקה נוספת על החלק העליון מאוד (זה כדי לשמור על פילו מ buckling במהלך האפייה).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
אופים 10 עד 12 דקות, עד פילו הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
הסר את כל ערימת מחבתות גיליון ולתת מגניב (לא להתיר את המחבתות).