לבישול איטי חזיר מצופה סוכר חום עם תפוחי אדמה מתוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי חזיר מצופה סוכר חום עם תפוחי אדמה מתוקים. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. לכו לחנות ותרימו צלי כתף חזיר, פלפל, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לבישול איטי סוכר חום משך חזיר, אננס לבישול איטי סוכר חום משך חזיר, ו לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי.
הוראות
1
מניחים פרוסות בטטה ב 5 עד 6 ליטר סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מניחים porkon בטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
מערבבים את החומרים הנותרים בקערה קטנה; קצבת חזיר מתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
5
הסר חזיר מ cooker; מקום על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
הסר רשת מחרוזת או חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
חותכים חזיר לפרוסות, או למשוך חזיר לתוך servingpieces באמצעות 2 מזלגות.