קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל

לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חורי סופגניית חלב מתובל. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמן חריע, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 29 אוהדים. נסו סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, מבשלים את הספר: פרושוטו ומלון עם שמן זית מתובל, ו מבשלים את הספר: מאפינס דלעת מתובל עם Pepitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן לתוך סיר 3 או 4 ליטר כבד חובה. הכנס מד חום או מדחום לקריאה מיידית לתוך השמן וחמם את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 191°. קו גיליון אפייה עם שכבה כפולה של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים כוס אחת של סוכר בקערה קטנה או שקית ניילון ולהוסיף 2 כפיות של קינמון, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ו 1/2 כפית זנגביל. מערבבים או לנער יחד עד מעורבב היטב. תניח את הסוכר המתובל בצד בזמן שאתה מכין את חורי הסופגניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעל קערה בגודל בינוני, לנפות יחד את הקמחים, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/4 הנותרים כפית קינמון, ו 1/4 כפית זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר, 1/2 כפית אגוז מוסקט, ואת המלח ולזרוק להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
לטאטא את הביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החמאה, חמאה מומסת, גרידת לימון ווניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את תערובת הקמח בשני שלבים, מתקפלים יחד בעדינות עם מרית גומי עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
באמצעות כדור גלידה עגול 1 אינץ', מקום 5 או 6 כפות של הבלילה לתוך השמן החם. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב, טיורינג פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
9
השתמש skimmer או כף מחוררת כדי להסיר את חורי הסופגנייה מן השמן ולמקם אותם על תבנית אפייה מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
SkimmerSkimmer
10
תן להם להתקרר מעט, ואז לגלגל אותם בסוכר מתובל. אם הסוכר המתובל הוא בשקית ניילון, לנער 2 או 3 חורי סופגניות בכל פעם בסוכר מתובל מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
מניחים את חורי הסופגניות בחזרה על תבנית האפייה ומקררים אותם מעט. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
מגישים חורי סופגניות חמים או בטמפרטורת החדר.
13
שים לב על שמירת הסופגניות: למרות חורי הסופגניות נאכלים הטוב ביותר ביום שהם עשויים, הם ישמרו במשך 3 ימים. אחסן אותם על צלחת, מכוסה היטב בנייר אלומיניום. הם יכולים להיות מחממים מחדש בתנור 177° במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®