לבשל את הספר: כרוב ניצנים-תפוחי אדמה חשיש עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 444 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה לשניים, כרוב ניצנים & חשיש תפוחי אדמה, ו כרוב ניצנים תפוחי אדמה מתוקים חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה וכבדה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית. מטגנים את תפוחי האדמה ואת נבטים ב 1 כפית של השמן, באמצעות תרסיס בישול לא מקל לפי הצורך. מכסים את המחבת ומבשלים כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי האדמה רכים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
נבטים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל, שום, קורנית, פלפל, מלח, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
טפטוף עם כפית הנותרים של שמן. מבשלים עוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל משחימים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק