קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

לבשל את הספר: סומו מתאבק סיר חם

לבשל את הספר: סומו מתאבק סיר חם
לבשל את הספר: סומו מתאבק סיר חם הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו את יוזו קושו, ציר עוף, פטריות שיטאקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: PBJ, לבשל את הספר: Vin D ' Orange, ו לבשל את הספר: Gazpacho (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את כופתאות העוף, למקם את העוף, זנגביל, מיסו, ביצה, בצל ירוק בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב מתכת. דופק עד התערובת הופכת להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מיסומיסו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
העברה לקערה וליצור לתוך פטי 1 אינץ ' עבה, אשר יהפוך את גורף פשוט יותר ומהיר יותר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הכן את המרק על ידי שילוב של ציר עוף, סאקה, ומלח בקערה; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הכרוב ושום בתחתית סיר חם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
יוצקים את המרק. מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. לחשוף את הסיר, ולהקטין את החום למדיום כך ומבשלים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף את טופו, negi, בצל, פטריות שיטאקה, ופטריות enoki לסיר החם, הסדרת כל מרכיב בחבורה נפרדת, מסודרת. כיסוי ומבשלים במשך 5 דקות. לחשוף את הסיר ולהניח את פרוסות בטן חזיר על גבי מרכיבים אחרים. כאשר הסיר חוזר לרתיחה, ומבשלים עד שבטן החזיר מבושלת, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
בטן חזירבטן חזיר
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים את החומרים יחד עם המרק בקערות קטנות, תוך הקפדה על יוזו קושו.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
YuzuYuzu
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
צלחת בצד הציע: ראמן
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן