להקפיא וניל ליים ללא גלוטן
להקפיא וניל ליים ללא גלוטן עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גלידת ונילן, פקאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו קאפקייקס וניל ללא גלוטן עם ציפוי וניל ללא חלב קרם חמאה, עוגת וניל ללא גלוטן עם זיגוג וניל שעועית, ו בריא נמוך פחמימות ועוגת וניל ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת וניל (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. קו 13x9-inch מחבת עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' של רדיד תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן. בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת עוגה ו 1/2 כוס פקאן. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת. לחץ קלות בתחתית מחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים 15 עד 20 דקות או עד סט ופשוט מתחיל חום. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, מקפלים שרבט לתוך גלידה רק עד מעורבב חלקית עבור עיצוב משובש. כף והתפשטו על קרום מקורר. כיסוי; להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
באמצעות ידיות לסכל, להסיר קינוח מן המחבת אל קרש חיתוך 10 דקות לפני ההגשה; לקלף בחזרה לסכל.
חותכים ל 5 שורות על ידי 3 שורות. מעל כל מנה עם ציפוי מוקצף ומפזרים פקאנים.