לובסטר כועס עם אורז לימון ובזיליקום פריך הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 39 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות מיובשות בתנור, שמן זית בתוספת 2 כפות אופציונליות, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט לובסטר בזיליקום ולימון, בייקון פריך עטוף תאריכים עם לימון בזיליקום קרם, ו צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי.
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
חותכים את הלובסטרים חיים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
הסירו את הטפרים ושברו את הטפרים כדי לחשוף כמה שיותר בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
4
הסר את הבשר מן הלובסטרים והנח אותו לתוך הקמח המתובל. לנער היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשר
5
הסר את הלובסטר מהקמח ולנער כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מחממים את התנור ל 475 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
הוסף את חתיכות לובסטר, לחתוך בצד למטה, כמה בכל פעם, במידת הצורך, ולצרוב אותם במשך כ 4 דקות, או עד שהם בצבע חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
9
מעבירים את הלובסטר לתבנית אפייה, וכאשר כל הלובסטר צרוב, מניחים את תבנית האפייה בתנור שחומם מראש ואופים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בזמן שהלובסטר מתבשל, הכינו את הרוטב. להחזיר את המחבת סאוט לחום בינוני ולהוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום. לטגן במשך כ 3 דקות, או עד השום הוא חום זהוב אבל לא בוער.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
11
מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
לטאטא את החמאה ולהסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-
13
להקציף במיץ לימון, עלי בזיליקום, ואת ג ' וליאן עגבניות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
תוציא את הלובסטר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מניחים ערימה של אורז לימון במרכז כל אחד משש צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה גויה®
16
מניחים חלקים שווים של הלובסטר על האורז. כפית את הרוטב מעל החלק העליון של כל תל ומקשטים עם בזיליקום מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®
17
מגישים באופן מיידי.
1
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצלים ומאפשרים להם להזיע את הנוזל שלהם במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום והזיעה במשך 3 דקות נוספות. מערבבים את האורז ומטגנים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
אפונה גויה®
4
מוסיפים את המניה( או מים), מיץ לימון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להעלות את החום ולהביא את המניה לרתיחה. מרתיחים במשך כ 15 דקות, או עד הנוזל צמצם כ 1 1/2 כוסות. מנמיכים את החום בחוזקה לכסות את האורז. (אם אין לך מכסה הדוק, לכסות את האורז עם נייר אלומיניום.) מבשלים במשך 30 דקות, או עד שהאורז נספג כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לאורז קיטור במשך 15 דקות. אל תחשוף את המחבת. כאשר מוכן לשרת, להתפיח את האורז עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
7
אם משתמשים בזוקיני, בעוד שהאורז נח מחממים את ה-2 כפות האופציונליות של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
8
מוסיפים את הקישואים ואת סאוט במשך 4 דקות, או רק עד מעט מתרכך. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. כאשר מוכן לשרת את האורז, להוסיף את הקישואים ו fluff אותו לתוך האורז.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
אפונה גויה®
1
מחממים את השמן ל 350 מעלות על מדחום ממתקים בסיר גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לעמוד כמה שיותר רחוק מהסיר וללבוש כפפת תנור, לזרוק את עלי הבזיליקום לתוך השמן החם. השמן עלול לבעבע ולהתיז. מטגנים במשך כ 1 דקה, או עד העלים הם פריכים. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את העלים לשכבה כפולה של מגבות נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
n / nDavid בורק הוא coauthor, עם כרמל ברמן ריינגולד, של בישול עם דוד בורק. הוא בוגר המכון הקולינרי של אמריקה, הוכשר בצרפת, והיה האמריקאי הראשון שזכה בפרס היוקרתי Meilleurs Ouvriers de France Diplome D ' Honneur. פרסים נוספים שלו כוללים את פרס ניפון למצוינות ביפן, פרס רוברט מונדבי למצוינות, ופרס אוגוסט אסקופייה של המכון הקולינרי. הוא השף הראשי והבעלים השותף של דוידבורקה ודונטלה, והשף המנהל והבעלים הבלעדי של דייוויד בורק בבלומינגדייל ' ס, שניהם בניו יורק. הוא גר בפורט לי, ניו ג ' רזי.
לובסטר יכול להיות משויך עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Domaine de Chantemerle Chablis. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.