קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות18
ציון בריאות5
מגזין

לזניה ממולאים פגזים

לזניה ממולאים פגזים
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ממולאים פגזים, קונכיות ממולאות, ו קונכיות ממולאות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת; מערבבים את פסטה הקליפה וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה כמעט מבושל דרך אבל עדיין מאוד מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מסננים היטב ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
בעוד הקונכיות מתבשלות, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים את הבשר והבצל במחבת החמה עד שהבשר מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים וזורקים כל שומן עודף; מערבבים את רסק העגבניות, רוטב עגבניות, מלח, אורגנו, ואבקת שום. להביא לרתיחה ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רסק עגבניותרסק עגבניות
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אורגנואורגנו
מלחמלח
5
מורחים חצי מהרוטב לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב. מערבבים את גבינת הקוטג', 3/4 של גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל. כפית את תערובת הגבינה לתוך הפגזים ולהגדיר אותם לתבנית אפייה מוכנה. לאחר כל הפגזים כבר מלא, לשפוך את רוטב הבשר הנותר על הפגזים ומפזרים עם גבינת מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
רוטברוטב
ביצהביצה
בשרבשר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערת ערבובקערת ערבוב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקונכיות חמות במרכז וגבינת המוצרלה נמסה ותוססת, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור