קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל

לזניה סקווש באטרנוט עם בייקון וירקות מטוגנים בשמל
גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כרוב מטוגן ירקות ודלורית, דלעת סקווש וגלילי לזניה בייקון, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון.

הוראות

1
למילוי סקווש: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הנח סקווש בצד חתוך על תבנית אפייה מעוטרת והוסף מים עד שמפלס המים עולה 1/4 אינץ ' במעלה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים סקווש עד מזלג מכרז ומתקלף מן העור, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר סקווש מהתנור, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן השתמש בכפית כדי לקלף סקווש מן העור.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העברת סקווש לקערה של מעבד מזון ודופק עד חלקה. בקערת ערבוב, לשלב 2 כוסות פירה סקווש, ריקוטה, ביצים טימין ומערבבים עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
עבור הירוקים: בעוד סקווש הוא אפייה, להכין את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
סכין קילוףסכין קילוף
7
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני, ואז מוסיפים בייקון, שום ופלפל אדום. מבשל, ערבוב, עד בייקון שניתנו קצת שומן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוסיפים ירקות ומכסים סיר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את המכסה, מערבבים ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים חלב בסיר מעל חום בינוני-נמוך. מחק את התנור ההולנדי וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים חמאה; כאשר היא נמסה, מוסיפים קמח ומבשלים, מערבבים עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה ומריחה אגוזים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הוסף חלב חם כוס אחת בכל פעם, לטאטא כל הזמן, עד לא גושים להישאר. תערובת מבשלים עד חלקה ועבה, כ 7 דקות, ואז להסיר מן החום ולהוסיף גבינת פרמזן; עונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
1
הוסף 1/4 מהרוטב בשמל לתחתית מחבת לזניה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שכבה אחת של אטריות, פורצים לחתיכות וחופפים לפי הצורך כדי ליצור שכבה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מוסיפים 1/2 הירוקים, מתפשטים באופן שווה על אטריות, ואז כף על עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ירוקירוק
4
הוסף עוד שכבה של אטריות. כפית 1/2 מילוי סקווש על, וחלק עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוףסכין קילוף
5
הוסף עוד שכבה של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מוסיפים את הירוקים הנותרים ומכסים אותם עם עוד 1/4 של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
7
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות, ומעלים אותם עם מילוי סקווש שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוףסכין קילוף
8
הוסף שכבה סופית של אטריות, ומעל עם 1/4 הסופי של בשמל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה מעל החלק העליון של הלזניה ולכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים בתנור 191° במשך 45 דקות, הסרת רדיד לאחר 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
הסר לזניה מהתנור, תן להגדיר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות לשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות