תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה Chard שוויצרי עם ריקוטן ופטריות. מנה אחת מכילה 1273 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם גבינת פרמזן, חמאה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: חביתת ריקוטן עם Chard שוויצרי, פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה, ו פסטה ריקוטן ו Chard שוויצרי.
הוראות
1
להביא חלב עלה דפנה כדי להתבשל בסיר בינוני; להסיר מן החום. ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים קמח ומקציפים כדי להתמזג. לבשל 2 דקות, לטאטא כמעט כל הזמן (לא נותנים roux בראון). בהדרגה להקציף חלב עם עלה דפנה לתוך רביכה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להוסיף 1/2 כפית מלח גס, אגוז מוסקט, וציפורן ולהביא להתבשל. מבשלים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר עלה דפנה. לעשות קדימה: רוטב בשמל יכול להתבצע 1 יום קדימה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
הסר פלסטיק לחמם רוטב לפני השימוש, לטאטא להחליק.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל, חצי שום ופלפל אדום מרוסק. Sauté עד בצל הוא רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מערבבים בצ ' ארד ועונה לטעום עם מלח גס ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח גס
Chard שוויצרי
6
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת כבד nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות ושום שנותר. Sauté עד פטריות חומות ומכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מערבבים באגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל גס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1
מבשלים אטריות בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מפזרים חצי פונטינה, ולאחר מכן 4 כפות פרמזן; להפיץ 3/4 כוס בשמל מעל. חזור על שכבות עם 3 אטריות, שאריות chard, פטריות, ריקוטה, פונטינה, פרמזן, ו 3/4 כוס בשמל. מכסים עם 3 אטריות שנותרו בשמל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים בנייר כסף.