קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחי בקר צלוי בירה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני קרם כפול, שיכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת, בקר ובצל מטוגן בבירה, ו בקר מטוגן עם בצל.

הוראות

1
שים את לחיי הבשר בצלחת, לכסות עם אייל ולהוסיף את השום, טימין ועלה דפנה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מסננים את הלחיים ולהעביר את נוזל במרינדה, שום ועשבי תיבול לתבשיל flameproof גדול ולהביא לרתיחה. במחבת, חום את לחיי הבשר בקצת שמן עד קרמל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיף את הלחיים לתבשיל עם המרינדה ויוצקים מספיק מלאי בשר כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מטגנים בתנור במשך 4 שעות עד הלחיים רכים מאוד. מדי פעם, לרפרף כל שומן מפני השטח כדי לשמור על המלאי נקי.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
בעוד הבשר בתנור, לעשות את הבצלים המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
שים את השיכר במחבת, להוסיף את כל הבצל, לכסות ומבשלים עד הבצל רך, כ 20 דקות. השאירו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר את העור ולפרוס את הבצל לשישים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
לאחר הבשר מבושל, להסיר את הלחיים, עשבי תיבול ושום ולהניח בצד, ואז להפחית את המניה במהירות עד שהוא מתקתק. להחזיר את הלחיים למחבת וזיגוג עם הפחתת דביק, ואז לשמור על חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
בערך 40 דקות לפני שאתה מוכן להגיש, תכין את הריזוטו.
9
שים את ציר העוף במחבת גדולה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוסיפים את השעורה, ואז מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
11
הסר מהחום, זן, ואז להטות את השעורה למחבת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
מניחים את השום במחבת קטנה עם שמנת כפולה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון להתמזג עד חלקה. מניחים בצד על 50 מ " ל של קרם שום ויוצקים את השאר על השעורה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
שעורהשעורה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
בינתיים, להפריד את השכבות של בצל מלוחים ולסיים על ידי טיגון במחבת חמה, עם קצת שמן וחמאה, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הפרמזן ומיץ לימון לריזוטו השעורה והמלח, לפי הטעם. כף למרכז כל צלחת, ולאחר מכן לחתוך את הלחיים ולסדר על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שעורהשעורה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
15
מניחים 3 פלחי בצל מלוחים סביב הצד וטפטוף מעל המניה שיכר מופחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
איילאייל