לחם בירה פרמזן-מרווה
לחם בירה פרמזן-מרווה הוא לחם המספק 12 מנות. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 185 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, מרווה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מטעם הבית יש מעריץ אחד. הוא יהיה להיט באירוע יום האב שלך. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון לא כל כך מרשים של 37% . מתכונים דומים: לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'ילי צ'דר ולחם בירה דלעת מתוק .
הוראות
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. בקערה קטנה, טורפים את ששת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים בירה ו-3 כפות חמאה מומסת; מערבבים רק עד להרטבה.
מעבירים לתבנית כיכר לחם משומנת בגודל 20x10 ס"מ.
אופים 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית 5 דקות לפני שמוציאים לרשת צינון.