לחם בריאות מחיטה מלאה
לחם בריאות מחיטה מלאה הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 956 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אמרנת, מלח כשר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. נסו לחם שלושה גרעינים, לחם מחיטה מלאה, ו לחם אגוז עשרה גרגרים (מתכונים דומים).
הוראות
שמנמן (להשרות) הצימוקים בכוסות החלב במשך 30 דקות.
מערבבים את השמרים, קמח מחיטה מלאה, ונותר לי כוס חלב.
בואו לעמוד במשך 30 דקות עד קצף מאוד. בינתיים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מוסיפים את הקינואה ואת amaranth ומבשלים, חשופים, עד הגרגרים מכרזים, על 10 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד מכוסה עד המים נספגים לחלוטין, 10 דקות; מגניב.
מערבבים את קמח הלחם, מאויתים קמח, סוכר חום, ומלח בקערת ערבוב.
מוסיפים את תערובת השמרים ואת כוס חלב צימוקים-plumping; ללוש במשך 30 שניות.
מוסיפים את הקינואה, amaranth, צימוקים, ואגוזי מלך; ללוש עד הבצק מגיע יחד ויוצר כדור מעט דביק של בצק, הוספת חלב plumping נוסף לפי הצורך. ללוש במשך 6 דקות ביד, זרועים קמח לחם אם הבצק הופך דביק מדי.
להעביר את הבצק לקערת ערבוב משומנת; להפוך מעיל עם שמן. מכסים בניילון נצמד; מאפשרים לעלות במקום חם למשך 1 שעה, עד שכמעט הוכפל. להתברר על משטח עבודה לא משוריין. Punch למטה את הבצק ולחלק אותו לשניים. משמנים שני 8 x מחבתות כיכר 4 אינץ'; לעצב את הבצק לשני כיכרות ומניחים את המחבתות. מכסים בניילון נצמד משומן; מאפשרים לעלות במשך 2 שעות, עד יותר מכפול. כאשר הבצק כמעט סיים עולה, לחמם את התנור ל 177°.
אופים בתנור 177° במשך 50 עד 60 דקות, עד חום זהוב וטמפרטורה פנימית מגיע190. Test על ידי דפיקות על loafit צריך להישמע חלול. מגניב על מדפים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;