קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות59
מגזין

לחם בריאות מחיטה מלאה

לחם בריאות מחיטה מלאה
לחם בריאות מחיטה מלאה הוא צמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 956 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אמרנת, מלח כשר, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. נסו לחם שלושה גרעינים, לחם מחיטה מלאה, ו לחם אגוז עשרה גרגרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמנמן (להשרות) הצימוקים בכוסות החלב במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
חלבחלב
2
ניקוז, שומר את החלב.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
3
מערבבים את השמרים, קמח מחיטה מלאה, ונותר לי כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
שמריםשמרים
חלבחלב
4
בואו לעמוד במשך 30 דקות עד קצף מאוד. בינתיים, להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הקינואה ואת amaranth ומבשלים, חשופים, עד הגרגרים מכרזים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
AmaranthAmaranth
דגניםדגנים
קינואהקינואה
6
הסר מהחום ולתת לעמוד מכוסה עד המים נספגים לחלוטין, 10 דקות; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
מערבבים את קמח הלחם, מאויתים קמח, סוכר חום, ומלח בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
סוכר חוםסוכר חום
קמח כוסמיןקמח כוסמין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מוסיפים את תערובת השמרים ואת כוס חלב צימוקים-plumping; ללוש במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
שמריםשמרים
חלבחלב
9
מוסיפים את הקינואה, amaranth, צימוקים, ואגוזי מלך; ללוש עד הבצק מגיע יחד ויוצר כדור מעט דביק של בצק, הוספת חלב plumping נוסף לפי הצורך. ללוש במשך 6 דקות ביד, זרועים קמח לחם אם הבצק הופך דביק מדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
AmaranthAmaranth
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
קינואהקינואה
בצקבצק
חלבחלב
10
להעביר את הבצק לקערת ערבוב משומנת; להפוך מעיל עם שמן. מכסים בניילון נצמד; מאפשרים לעלות במקום חם למשך 1 שעה, עד שכמעט הוכפל. להתברר על משטח עבודה לא משוריין. Punch למטה את הבצק ולחלק אותו לשניים. משמנים שני 8 x מחבתות כיכר 4 אינץ'; לעצב את הבצק לשני כיכרות ומניחים את המחבתות. מכסים בניילון נצמד משומן; מאפשרים לעלות במשך 2 שעות, עד יותר מכפול. כאשר הבצק כמעט סיים עולה, לחמם את התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
11
אופים בתנור 177° במשך 50 עד 60 דקות, עד חום זהוב וטמפרטורה פנימית מגיע190. Test על ידי דפיקות על loafit צריך להישמע חלול. מגניב על מדפים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מאמר var
13
Type_27_data = {};
14
מאמר
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;