המתכון לחם חום אירי עם סלמון מעושן מוכן בערך 75 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך סודה לשתיה, חמאה, עירית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלמון מעושן על לחם סודה אירי קרוסטיני, סלמון מעושן על לחם סודה אירי עם חמאת צ'ייב, ו צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
2
לטאטא יחד קמחים, שיבולת שועל, נבט חיטה, סודה לשתיה, מלח, זרעי קימל בקערה גדולה. להתמזג 3/4 מקל חמאה קרה עם קצות האצבעות שלך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
על הסוכר של קונדיטורים
נבט חיטה
1/4 פאונד פטריות מורל
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
3
מוסיפים חלב חמאה ומערבבים עד שהבצק מתרטב באופן שווה. ללוש את הבצק על משטח מקומח קל, לאבק בקמח כדי למנוע דבק, 1 דקה (הבצק צריך להישאר רך ומעט דביק). לעצב בצק לכדור.