לחם חיטה דבש אני
לחם חיטה דבש אני צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר, עלייה מהירה שמרים, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה דבש, ו לחם חיטה מלאה שיבולת שועל דבש.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים 1/2 כוס.
מערבבים חלב, 1/4 כוס מים, קיצור, דבש, מלח וקמח חיטה במעבד מזון או קערה.
מערבבים בתערובת שמרים, ולתת לנוח 15 דקות.
מוסיפים קמח לחם ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור. ללוש בצק על ידי 80 שניות נוספות במעבד מזון, או לערבב ללוש ביד 10 דקות.
מניחים את הבצק בקערה עם חמאה, והופכים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות במשך 45 דקות, או עד שכמעט הוכפל.
אגרוף למטה, ולחלק את הבצק לשניים.
מרדדים כל חצי, ולדפוק את הבועות. טופס לתוך כיכרות, ולמקם בחמאה 9x5 מחבתות לחם אינץ'. חמאה צמרות הבצק, ולכסות באופן רופף עם ניילון נצמד.
בואו לעלות באזור חם עד הוכפל; עלייה שנייה צריכה לקחת כ 30 דקות.
מניחים מחבת קטנה של מים על המדף התחתון של התנור. מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים במשך 25 עד 35 דקות, או עד צמרות הן חום זהוב כהה. חמאת קרום בזמן חם. חותכים כאשר מגניב.