קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם חיטה שיבולת שועל

לחם חיטה שיבולת שועל
לחם שיבולת שועל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מים חמים, דבש מתון, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: שיבולת שועל ולחם מחיטה מלאה, לחם חיטה שיבולת שועל, ו לחם חיטה שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים חלב בסיר 1 1/2-ל 2-ליטר על אש נמוכה עד חם אבל לא רותח, ולאחר מכן להסיר מחבת מחום ומערבבים שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן לעמוד, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מקורר כדי להתחמם.
3
מערבבים יחד מים, שמרים, ו 1 כפית דבש בקערה קטנה; בואו לעמוד עד קצף, 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים תערובת שמרים, חמאה מומסת, ודבש שנותר לתוך שיבולת שועל מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים יחד קמח מחיטה מלאה, 1 1/2 כוסות קמח לא סופג, ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים תערובת שיבולת שועל, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק רך. הפוך על משטח משוריין היטב ללוש עם ידיים משוריינות, הוספת רק מספיק של קמח unbleached כדי לשמור על דבק, עד הבצק הוא חלק, רך, וגמיש, על 10 דקות (הבצק יהיה דביק מעט). טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח; לתת לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לא סופגקמח לא סופג
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מחבתות חמאה קלות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש מספר פעמים כדי להסיר אוויר. מחלקים את הבצק לחצי ומעצבים כל חצי לתוך כיכר, ואז מניחים 1 כיכר בכל מחבת חמאה, צד התפר למטה, תוחב מסתיים בעדינות כדי להתאים. מחבתות כיכר לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח ולתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
לשים מתלה תנור במצב באמצע תנור מחממים לתנור עד 375 ° F. מברשת קלה צמרות של כיכרות עם כמה לשטוף ביצים ומפזרים שיבולת שועל, ואז אופים עד הלחם הוא זהב כיכרות נשמע חלול כאשר טפח על התחתונה, 35 עד 40 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר 1 כיכר מהמחבת כדי לבדוק את האחידות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר.)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר לחם מן המחבתות ולהעביר מתלה להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1
הלחם שומר, עטוף בניילון נצמד בטמפרטורת החדר, 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות