לחם כפרי ורוטב מרווה מסתובבים 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 583 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצה, גזר, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 30%, המנה הזו די גרועה. נסו נקניק כפרי ורוטב מרווה, לחם מרווה כפרי, ו שמנת המדינה ההלבשה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הנקניקייה ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מוציאים את הנקניקייה בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים חמאה לשומן המוצג במחבת, ואז מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים עד שהם רכים.