לחם נקניק מרווה
לחם מרווה נקניק דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך פלפל חלפיניו, חלב, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: נקניק מרווה לחם תירס מלית מן הטפילד, נקניק ביצוע 101: נקניק מרווה קלאסי, ו מלית נקניק מרווה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל ולערבב את הנקניק, בצל, חלפיניו עד הנקניק הוא השחמה היטב, על 10 דקות.
ניקוז; להפריש להתקרר מעט.
מערבבים יחד את הגבינה השוויצרית, גבינת פרמזן, ביצה, רוטב חריף, וחלב בקערה גדולה. מערבבים את תערובת הביסקוויט, מרגרינה, מלח ופטרוזיליה.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות; מערבבים עד משולב היטב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.