לחם פרעצל
ניתן להכין את מתכון לחם הבייגלה בכשעה ו-49 דקות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות עם 198 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2277 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . ציון זה מוצק. חטיפי בייגלה קרמל ושוקולד , סלט בייגלה תותים ומקלות בייגלה מצופים שוקולטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חממו חלב וחמאה עד שהם חמים (100 עד 110 מעלות פרנהייט); החמאה לא תימס לחלוטין.
ערבבו עם שמרים לא מומסים וסוכר חום בקערת מיקסר גדולה. הוסיפו מלח ו-2 כוסות קמח, ערבבו במשך 3 דקות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך. ללוש על משטח מקומח עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-8 עד 10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במשך שעה, או עד להכפלת הנפח.
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ערבבו את התמיסה הרותחת והביאו לרתיחה. דחפו את הבצק לחלקו לשני חלקים שווים. צרו מכל חלק כדור הדוק וחלק. הרתיחו כל כיכר לחם בתמיסה במשך 2 דקות, והפכו לאחר דקה.
מוציאים את הכיכרות מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
מברישים בביצה וחותכים צלב בחלק העליון.
אופים במשך 15 דקות, לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-350 מעלות פרנהייט ואופים עוד 10 עד 12 דקות עד שהכיכרות משחימות באופן שווה.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת צינון.