קושימומחה
מוכן ב1 ש, 49 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פרעצל

לחם פרעצל
ניתן להכין את מתכון לחם הבייגלה בכשעה ו-49 דקות . מתכון זה מספיק ל-10 מנות עם 198 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 18 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2277 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 46% . ציון זה מוצק. חטיפי בייגלה קרמל ושוקולד , סלט בייגלה תותים ומקלות בייגלה מצופים שוקולטה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
חממו חלב וחמאה עד שהם חמים (100 עד 110 מעלות פרנהייט); החמאה לא תימס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
ערבבו עם שמרים לא מומסים וסוכר חום בקערת מיקסר גדולה. הוסיפו מלח ו-2 כוסות קמח, ערבבו במשך 3 דקות. הוסיפו בהדרגה את יתרת הקמח עד לקבלת בצק רך. ללוש על משטח מקומח עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים בקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במשך שעה, או עד להכפלת הנפח.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
ערבבו את התמיסה הרותחת והביאו לרתיחה. דחפו את הבצק לחלקו לשני חלקים שווים. צרו מכל חלק כדור הדוק וחלק. הרתיחו כל כיכר לחם בתמיסה במשך 2 דקות, והפכו לאחר דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
אגרוףאגרוף
6
מוציאים את הכיכרות מהסיר בעזרת כף מחוררת ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מברישים בביצה וחותכים צלב בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
8
אופים במשך 15 דקות, לאחר מכן מנמיכים את הטמפרטורה ל-350 מעלות פרנהייט ואופים עוד 10 עד 12 דקות עד שהכיכרות משחימות באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת צינון.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק